Hét duurzame retoursysteem voor drinkbekers

 

 

De Bekers

 

De Wisselbekers zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton met een recyclebare PE coating en zijn leverbaar in 2 verschillende maten: 180 cc en 200 cc. De standaard geleverde bekers zijn voorzien van het Wisselbekers.nl beeldmerk, maar u kunt uw beker ook bestellen met uw eigen opdruk. Eén kleur of full colour; alles is mogelijk. De inkten die wij hiervoor gebruiken zijn vanzelfsprekend op waterbasis en voedselveilig. Vraag naar de mogelijkheden.

Wisselbekers - Bekers met of zonder eigen bedrukking

Uw eigen tekst of logo, wat betekent dat?

Het nuttigen van één consumptie kost gemiddeld 8 minuten. Dat betekent 8 minuten extra aandacht voor de boodschap die u met uw drinkbeker over wenst te brengen.

Een eigen tekst of logo op uw beker geeft ook een stukje meerwaarde aan uw imago. Klanten en relaties maar ook medewerkers reageren positief op dit frisse communicatiemiddel.
In bedrijfskantines of vergaderruimtes komen de Wisselbekers met uw eigen logo of ontwerp professioneel over.
 

 

Verklaring van Recycling

De Wisselbekers komen niet meer op de afvalberg terecht, maar worden efficiënt hergebruikt. Met Wisselbekers.nl reduceert u uw afvalvolume en laat u zien dat u kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wisselbekers.nl garandeert de meest duurzame verwerking van uw gebruikte drinkbekers en daar zijn we trots op. Indien gewenst ontvangt u een Verklaring van Recycling ten behoeve van uw milieuzorgsysteem.