Hét duurzame retoursysteem voor drinkbekers

 

 

Veelgestelde vragen

 

Ik heb wel eens gehoord van biologisch afbreekbare bekers, dat is toch ook milieubewust?

Biologisch afbreekbare bekers of bekers die industrieel gecomposteerd kunnen worden hebben een PLA-coating. Dit houdt in dat de bekers zijn voorzien van een coating van polymelkzuur dat voortkomt uit voedingsstoffen zoals mais. Er is een dubbele hoeveelheid PLA nodig ten opzichte van de PE-coating waarvan de Wisselbekers gemaakt zijn. Bovendien kunnen deze PLA-gecoate bekers alleen maar industrieel gecomposteerd worden en zullen dus altijd apart moeten worden ingezameld.

 

Hoeveel bekers moet ik afnemen om mijn eigen tekst of logo erop te laten drukken?

Wisselbekers.nl kan snel leveren met eigen opdruk of logo. Oplages vanaf 10.000 stuks zijn al mogelijk en hebben, indien gewenst, een levertijd van ca. 2 a 3 weken na goedkeuring ontwerp. Dit is mogelijk doordat de bekers lokaal (in Nederland) worden geproduceerd. Kleinere oplages zijn natuurlijk ook mogelijk maar uiteraard geldt: hoe groter de bestelling, hoe lager de kosten.

 

Passen de bekers in onze koffieautomaat?

De meeste bekers passen in de koffieautomaat. Het is wel raadzaam van tevoren het formaat goed te bepalen en eventueel een paar proeven te doen met uw automaat. Onze adviseur zal u hierbij graag van dienst zijn.