Hét duurzame retoursysteem voor drinkbekers

 

 

De Bekerbox:

nooit meer overvolle vuilnisbakken

 

 

In een normale afvalbak nemen gebruikte bekers veel ruimte in. De Bekerbox lost dit probleem op. In deze handige box worden uw bekers netjes gestapeld opgevangen. Zo treedt er minder ruimteverlies op en dat merkt u aan uw hoeveelheid afval én de afvalkosten.
 

Zo heeft bijvoorbeeld een standaard vuilniszak een capaciteit van ongeveer 100 bekertjes, een volle Bekerbox zo’n 800… dat betekent dat u al snel 7 vuilniszakken bespaart. Daar kan geen gewone afvalbak tegenop!


Inzamelcontainer

Om de dozen met gebruikte bekers tijdelijk op te kunnen slaan, stelt Wisselbekers.nl rolcontainers beschikbaar met een inhoud van 770 liter*. De rolcontainers zijn voorzien van het Wisselbekers beeldmerk en hebben een capaciteit van 8 dozen. Dat zijn omgerekend circa 6400 bekers; dit is gelijk aan het volume van ruim 60 vuilniszakken!

 

De container is uitgerust met een deksel zodat deze geheel kan worden afgesloten. Vraagt u bij uw abonnement gerust naar de mogelijkheden.

 

Bekerhouder

U kunt de interne inzameling binnen uw organisatie stimuleren door gebruik te maken van de Bekerhouder. Deze houder is bedoeld om de gebruikte drinkbekers op de werkplek te verzamelen. Zo houdt u uw werkplek netjes en kunt u aan het einde van de werkdag de verzamelde bekers in één keer in de Bekerbox kwijt. De Bekerhouder is uiteraard vervaardigd van recyclebaar karton en eveneens leverbaar met uw eigen opdruk.

 

Bekertray

Kies om het u nog makkelijker te maken ook voor de speciale Bekertray; hiermee neemt u maximaal 6 bekers in één keer mee naar uw vergaderruimte of afdeling. Ook deze trays zijn vervaardigd van recyclebaar karton en zijn te leveren met uw eigen ontwerp.

* Deze zijn uitsluitend beschikbaar in de regio Den Haag.